1 april honing op de bril

01-04-2019 | 2018 - 2019

Het was iets van 02:00 uur ’s nachts toen ik wakker werd van geroezemoes in mijn hut. Ik wist niet precies wat het was, dus draaide ik me om om weer verder te slapen. Ik voelde opeens een stift op mijn gezicht. Ik wist niet wat er aan de hand was, dus het moment dat ze weg waren, stond ik op en liep ik met een washandje richting de wc om te kijken wat er nou eigenlijk was gebeurd. De deurklink van de wc was vies en plakkerig. Ik stond in de wc en wilde eigenlijk ook wel even naar de wc gaan, dus deed ik de wc-deksel omhoog en wat zag ik daar? Allemaal honing op de bril en ook op de deurklink. Ik bedacht dat het natuurlijk 1 april was en dat er waarschijnlijk SaS’ers waren die allemaal grappen met ons aan het uithalen waren. Ik was niet heel blij, aangezien ik naar de wc moest en het nogal laat was. Uiteindelijk bleek de wc buiten nog schoon te zijn en kon ik daar naartoe, maar mijn nachtrust was nogal verstoord. Wat wel leuk was, was dat ze de platen van de banken eruit hadden gehaald, dus als je op de bank ging zitten, zakte je er doorheen. Dat was ’s ochtends een grappig schouwspel…

Laura