Laatste maand en 900 toetsen gemaakt

20-03-2019 | 2018 - 2019

Vandaag was een hele aparte dag. Ik stond op, begon lekker met school en toen drong het opeens tot me door: het was vandaag de dag dat onze laatste maand hier bij School at Sea inging. Dit klinkt misschien wel lang, maar voor ons lijkt het al bijna voorbij te zijn. Ik denk dat onze ouders het aan de ene kant wel leuk vinden, maar vrijwel alle leerlingen vonden dit niet zo heel leuk nieuws. Het is een soort van taboe, als je er ook maar iets over zegt, zijn er al meteen vijf mensen die zeggen: ‘Neeuhh, hou op met me!’. Toch is het helaas wel zo. Naast dit feit heb ik de 901ste toets gemaakt van deze lichting. Dit betekent dat er tijdens ons SaS-jaar meer dan 900 toetsen en opdrachten zijn gemaakt, door alle leerlingen bij elkaar. Op naar de 1000ste toets en nog een fantastische laatste maand!

Finn