Besefmomentje

14-03-2019 | 2018 - 2019

Vandaag zijn we vertrokken uit Bermuda en dat betekent dat de tweede oversteek is begonnen! De Bermudanen dachten dat Sam lichtelijk incapabel was en stuurden dus niet één, niet twee, maar vier mensen met ons mee om ons uit Bermuda te begeleiden (de uitgang van de baai was redelijk smal). Blijkbaar denken zij dat, als je wel goed de baai binnen kan varen, je dan niet meer veilig naar buiten kan komen. Wij vonden het allemaal wel grappig, maar die mensen waren heel serieus. We zijn weer aan het varen buiten het Caribisch gebied en dat betekent dat het schip wat meer beweegt. Vanmiddag is er dus ook al een aantal mensen wat grammetjes kwijtgeraakt. Er is namelijk al volop over de reling gehangen door sommigen. Deze laatste weken moet je natuurlijk wel van alle momenten genieten en daarom halen we zelfs uit de minder leuke momenten het positieve, want misschien is het wel de laatste keer dat je kotst buiten de Europese wateren, dus geniet ervan! #besefmomentje

Willemijn