Bedwantsbestrijdfestijn!

11-03-2019 | 2018 - 2019

Vandaag is het dan eindelijk begonnen: het uitroeien van de bedwantsen. We hebben aan boord al een tijdje last van bedwantsen. Het probleem werd steeds groter, nou ja probleem, de gezelligheid in de bedden werd steeds groter. Meer en meer mensen kwamen met een versierde huid te zitten, want deze kleine beestje laten rode vlekjes als bedankje achter voor het slaapfeestje. Vandaag is de bemanning samen met alle leerlingen begonnen aan drie hutten. De dagen die volgen zullen onder andere gebruikt worden voor het bestrijdfestijn in de rest van de hutten. Dit doen we door alles in heet water of de wasmachine te wassen en in de hut een superlekker mengseltje te gieten. Ik zal er komende week ook aan moeten geloven, mijn hele hut leeg trekken. Het is natuurlijk wel voor een goed doel: geen bedwantsen meer!

Teimen