Middendekje in zwemkleding!

03-03-2019 | 2018 - 2019

Toen ik rond half 09:30 uur mijn bed uit klomerkte ik dat iemand was vergeten mij wakker te maken, wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond. Ik had de avond ervoor wacht gehad tot 01:00, dus dat extra uurtje kon ik wel gebruiken. Ik liep naar het bovendek en in de verte zag ik nog vaag de skyline van Miami. Het zonnetje scheen en de zee was heel erg rustig. Het bleek dat er al een walvis gedag was komen zeggen die dag, toen ik in nog dromenland was. Ik ging maar eens snel aan mijn schoolwerk, want er stond vandaag een natuurkundetoets op de planning. Tijdens de lunch werd er opeens “middendekje in zwemkleding!” geroepen. Iedereen vloog naar zijn hut om zijn zwemkleding aan te trekken. Onderweg was er nog iemand uit enthousiasme van de trap gedonderd. Nog geen vijf minuten later stond iedereen in zwembroek of bikini op het middendek. We mochten zwemmen midden op zee! Ik sprong vanaf het puntje van de kluiverboom naar beneden en sommigen maakten een salto achteruit vanaf de reling. Het was echt heel leuk en verkoelend. Na een tijdje moesten we helaas het water alweer uit en was de waterpret over. We moesten weer aan school. Ik was de hele dag al aan het strijden voor natuurkunde. Om 16:00 zou ik hem eindelijk gaan maken. Tijdens het bespreken van mijn laatste oefentoets waren er opeens dolfijnen. Ik sprong de salon uit en rende naar het bovendek. In de verte zag ik ze uit het water springen. Al de hele dag had ik het er met een andere SaS’er over dat het echt dolfijnenweer was! Dit dolfijnenweer bevalt mij wel en als het aan mij ligt dan neem ik dat weertje gewoon mee de Bermudadriehoek in!

Minke