Lekker taxi’s afdingen enzo

14-02-2019 | 2018 - 2019

Het is de tweede dag van de eigen reis en we worden wakker met veel te veel mensen in een kleine kamer. De hosteleigenaar had ons de vorige dag al uitgelachen omdat we per se met z’n allen in een kamer wilden slapen. Voor ons maakte het niks uit, omdat we supergoedkoop hebben geslapen. We hebben lekker gegeten in het hostel en zijn vervolgens naar een pleintje met wifi gelopen om even met thuis te bellen. Omdat het de vorige dag flink hard had geregend, waren er veel spullen nat. Vervolgens vond ik het een slim idee om op blote voeten te lopen, zodat mijn schoenen konden drogen. Dat was echter niet zo’n goed idee, omdat er nogal veel glas op de grond lag. Gelukkig heb ik me niet gesneden. Op het plein hebben we even op de wifi gezeten en naar huis gebeld. Daarna zijn we snel door gereden naar Santa Clara. De taxi hebben we afgedongen naar elf euro per persoon. In Santa Clara hadden we een super goed hostel voor 50 CUC. Het is bizar voor hoe weinig je hier kan slapen! De rest van de dag hebben we niet zo veel gedaan. We zijn nog voor weinig geld uit eten geweest en zijn toen gaan slapen.

Jaïr