Gered door Google Translate

27-01-2019 | 2018 - 2019

Wij hadden vandaag een groot en spannend avontuur. De dag begon voorspoedig: we hadden een planning bedacht die we konden uitvoeren om aan te komen op Bocas del Toro. Het was een strakke planning en alles ging goed, totdat we erachter kwamen dat de bus die we hadden gepland te nemen toch niet ging. We hadden dikke stress over wat we nu zouden doen, maar we hadden alweer snel een nieuw plan. We gingen gewoon de bus pakken rond 03:00 uur ‘s nachts! Gewoon lekker wakker blijven. Natuurlijk moesten we de tijd wel een beetje doden dus besloten we een filmpje te pakken. Het was een geweldige film (The Second Act) en we hebben hard gelachen, maar het was nog geen 03:00 uur, dus wat gingen we nu doen? Nou, we hadden besloten: laten we voor het theater gewoon een beetje slapen en chillen. Dus wij lagen daar heerlijk, totdat er een politiewagen langs kwam. Natuurlijk kende hij geen Engels en wij maar een beetje Spaans, dus we hebben een prachtig Google-Translate-gesprek gehad. Het kwam er op neer dat we in een gevaarlijke buurt lagen en weg moesten gaan, maar de route naar het station was volgens hen ook gevaarlijk. Toen kwamen ze tot de conclusie dat zij ons maar moesten brengen. Met z’n allen bij elkaar op schoot en ja, ook bij de politieagent zelf. Het was een leuk iets om weer van mijn bucketlist af te strepen.

Myrthe