Voorbereiding voor de eigen reis

18-01-2019 | 2018 - 2019

Het was vandaag een drukke dag. Wij zijn vanochtend aangekomen in Portobelo. Net zoals de San Blas eilanden ziet Portobelo er uit als een paradijs. We hadden niet veel tijd om het uitzicht te bewonderen. Velen van ons waren die ochtend vroeg opgestaan om onze SaS-story af te tikken, aangezien die vanavond af moeten zijn en we er niet in de middag aan mogen werken. We gebruiken onze tijd zoveel mogelijk voor de schoolvakken, dus opdrachten voor SaS moeten buiten schooltijd: in je vrije tijd of na 16:00 uur. Naast SaS-story stress was er ook nog eigen reis-stress. Iedereen zat te speculeren met wie ze wel en niet in het groepje zouden komen en wat allemaal handig is om mee te nemen. Niet veel later waren de groepjes bekend gemaakt. Velen waren erg tevreden. Ik moet nu even mijn tas gaan inpakken en ik heb heel veel zin in de eigen reis!

Kristof