Snorkelen!

16-01-2019 | 2018 - 2019

Ik had lekker in mijn hangmatje geslapen en er was een goed ontbijt klaargemaakt. Verder voer je op zo’n eilandje erg weinig uit. In de middag gingen we met de bijboot naar de andere kant van het eiland om te gaan snorkelen. Bijna iedereen wilde mee en er gingen ook nog twee Kuna indianen mee om te vissen. We moesten met de overvolle bijboot tegen de golven in naar de andere kant. Er stond aardig wat stroming dus het was best zwaar flipperen, maar dat was het zeker waard. Je kon heel goed het koraal, de grote krabben en alle vissen zien. De indianen hadden met harpoenen een aantal vissen en een soort kreeften gevangen en die hebben we later opgegeten. De zon scheen volop en aan het einde van de dag was iedereen verbrand. Kortom: een superontspannen dagje.

Julie v N