Lekker bubbelen met de meiden!

21-12-2018 | 2018 - 2019

Om half zes in de ochtend ontwaakten langzaam de bewoners van de Thalassa. De laatste hangmatten en regenjassen werden in backpacks gestouwd en daar gingen we. Nadat papa Sam ons had uitgezwaaid, vlogen we met gierende banden in busjes over Dominicaanse weggetjes richting de Boiling Lakes. Toen we het busje uitstapten, waanden wij ons midden in de jungle. Na behoorlijk wat glijpartijen in de modder kwamen we aan bij de Boiling Lakes. Ik was (natuurlijk) een van de laatsten en toen ik naar de groep liep, kreeg ik gelijk een kleimasker op mijn gezicht terwijl de gekookte eieren uit de hete rivier werden getrokken! Een berg verder kwamen we in een natuurlijke hottub terecht. Het watervalletje zorgde voor een waar bubbelbad-effect! Blijer kon je mij niet krijgen toen we ook nog ijskoud water uit een bergstroompje konden tappen. De terugtocht begon en die was een stuk makkelijker dan de heenweg. De uitgang van de jungle kwam in zicht en ik ging nog even op onderuit op de gladde stenen. Beneden stond ons nog een laatste verrassing te wachten. Ooit Pirates of the Caribbean 2 gezien? Wij hebben gezwommen waar Johnny Depp een gevecht voerde met een lokale stam! Vanaf een klif sprong ik naar beneden en zijn we naar de waterval gezwommen. Het koude water zorgde voor een lekkere verkoeling na onze klimtocht. Eenmaal aangekomen in Trafalgar hebben we lang gekakeld over wie waar zou gaan slapen. Ik belandde in mijn hangmat in het ‘kippenhok’. De kakelende kippetjes waren toch wel moe van deze leuke avontuurlijke dag en gingen snel op stok. Groetjes uit Dominica,

Minke