Tropenrooster!!!

20-12-2018 | 2018 - 2019

Toen ik daarnet de opdracht kreeg om over deze dag een blog te schrijven moest ik toch even nadenken: ‘Wat hebben we vandaag gedaan?’ Ten eerste was het een ‘normale’ schooldag, maar we zijn vandaag overgestapt op het tropenrooster. Dat betekent vooral eerder opstaan en tot ‘s avonds laat doorwerken. Maar we hebben wel een pauze van 13:00 tot 15:30 uur, omdat het in de middag te warm wordt om door te werken aan school. In die lange pauze hebben we normaal gezien de tijd om te zwemmen en wat rond te hangen op het schip, maar niet vandaag. Vandaag kregen we ‘vrije tijd’ aan land in de pauze met onze telefoon. Dit hield dus in dat iedereen direct naar de Purple Turtle ging, de dichtstbijzijnde WiFi-spot hier in de buurt en drie keer raden: ik kom aan en de WiFi begeeft het. Niet getreurd: toen veel kinderen uit frustratie vertrokken, omdat ze dan toch moesten bellen zonder WiFi, deed de WiFi het plots weer! Toen was het kwaad al geschied: mijn telefoonrekening was al geplunderd. Die avond moesten we ook al onze tassen pakken, voor het verblijf bij de locals.

Matisse