Alarm!

15-12-2018 | 2018 - 2019

Ik zat heerlijk in het zonnetje op het middendek mijn economie nog door te nemen toen het algemeen alarm afging. Er was meteen paniek; iedereen kwam zo snel mogelijk naar het middendek. Bekertjes water vielen om, over schoolboeken heen natuurlijk… Het alarm ging na een hele korte tijd weer uit. Sam wilde gewoon dat iedereen zich zou verzamelen. Dat was gelukt. Zijn mededeling was dat de tijd weer een uurtje achteruit ging, dit keer niet geleidelijk vanavond tijdens de wachten maar in één keer. Hij vertelde ook dat de scheepsovername nu écht begonnen was! Onze nieuwe kapitein ging meteen een toespraak houden. Ze vertelde dat we vanavond filmavond zouden hebben (yessss) en dat de stores helemaal verpest zijn, dus dat we die gaan tellen in de komende dagen (minder yessss). Mijn taak bij de scheepsovername is journalist, dus ik kwam samen met alle andere journalisten. We hebben een plan gemaakt over hoe we ons krantje vorm gaan geven. Ik heb er zin in en ik denk dat het erg leuk gaat worden!

Liselotte