Hiep hiep hoera!

04-11-2018 | 2018 - 2019

Er wordt vandaag feest gevierd, want een van de SaS’ers is vandaag zestien geworden! Het keukenteam bakte een heerlijke brownie. Iedereen had hier al dagen zin in, dus we genoten er met volle teugen van. Verder moesten we afgelopen nacht dealen met windkracht zes en heftige golven. Je mocht nauwelijks naar buiten en je moest je erg goed vasthouden als je over het dek liep. Voor sommigen was het hierdoor niet mogelijk om in hun kamer te slapen. Vooral als je voorin het schip sliep, werd je in je kamer ontzettend snel misselijk. Er was dus één groot slaapfeestje in de salon. Gelukkig is het weer nu (overdag) iets beter en zijn er niet veel meer erg zeeziek. We hebben afgelopen dagen een aantal dolfijnen zien zwemmen en sommigen beweren zelfs een haai te hebben gezien. Hierover worden nog steeds discussies gevoerd ;).

Als het goed is komen we morgen of overmorgen aan in A Coruña. We zijn allemaal wel een beetje klaar met die onrustige zee. Het is tijd om weer even aan land te gaan!

Julie H.