Inschattingsfout 100%

24-10-2018 | 2018 - 2019

‘Er komen een paar boodschappen, wie willen daar een plekje voor vinden?’ Volledig onwetend wat ons te wachten stond staken drie anderen en ik onze hand op. Wij mochten nu goede plekken verzinnen voor alle boodschappen. Oké, dus er kon wat onder de banken in de salon, nog wat op het middendek en er was iets met een groentehok? De volgende dag kwamen ze, en ineens stond er een hele grote volgepropte vrachtwagen voor het schip. Slik. En daar staan wij dan, met een plattegrondje van de mogelijke opslagplekken, maximaal te stressen over waar alles ooit kon staan. Hoe gaat dit ooit passen?! Wat daarnaast nog eens heel handig was van ons, was dat we waren vergeten te vertellen dat alles geteld moest worden, dus kon alles acht keer opnieuw gedaan worden. Daar was iedereen erg blij mee… Gelukkig hielp iedereen supergoed mee en wonder boven wonder stond alles op de goede plekken en dat nog vóór het avondeten. Na deze inschattingsfout weten we wel wat ons in het vervolg te wachten staat mocht iemand nog een keer zeggen dat er ‘een paar’ boodschappen komen.

Annerijn