Eindelijk!

21-10-2018 | 2018 - 2019

Vandaag was het dan eindelijk zover: de dag dat we gingen inschepen! Toen we aankwamen moesten al onze spullen op het achterdek gezet worden. Daarna mochten we samen met onze ouders het schip bekijken. Al is het niet heel groot allemaal, het schip zag er in het echt toch groter uit dan dat ik dacht. Nadat onze ouders weg waren kregen we een kleine inleiding en daarna gingen we eten. Na het eten werden alle spullen die op het achterdek stonden naar de kamers gebracht. Eerst moesten alle tassen gecontroleerd worden om te kijken of we niet te veel spullen hadden meegenomen. Al vond ik het schip groot, zoveel ruimte is er ook weer niet. Daarna mochten we onze kamer inruimen en met wat pas- en meetwerk paste alles in de kamers. Toen was het eindelijk tijd om ons bed in te duiken!

Andrea