Golf van Biskaje, laatste keer

12-04-2018 | 2017 - 2018

Voor alles een laatste keer. Zo ook tijdens SaS. Aan boord is iedereen al druk bezig met thuiskomen. In de sailmails worden de laatste dingen geregeld en alles wordt afgerond. Heel veel dingen zijn voor de laatste keer. Laatste keer je bed verschonen, laatste keer je was doen, laatste keer normale school- en wachtdagen, etc. Het is best confronterend. Maar velen vinden het ook niet erg om naar huis te gaan. Op je hoogtepunt moet je stoppen toch?
Over anderhalve week zit je alweer op je eigen bank tv te kijken. Over anderhalve week moet je alle opa’s, oma’s, neefjes en nichtjes af om alles te delen. Iedereen is ook al bezig met wanneer we elkaar allemaal weer zien. Een vast weekend in het jaar voor reünie, dagjes weg met elkaar, welk weekend komt Adrienne langs? Annick tourt door Nederland!
Dit is dan ook het laatste blogje, sorry oma.
Nog heel even genieten…

Femke