Vertrek van de Azoren

03-04-2018 | 2017 - 2018

Nadat we een geweldige tijd op de Azoren hebben gehad, moeten we helaas al weer vertrekken…

We zouden eigenlijk maandag vertrekken, maar we moesten wachten totdat het weer goed was, dus we vertrokken nu op dinsdag. Ik had in de middag om één uur wacht tot vijf. Dat was echt hartstikke fijn. Het eerste stuk gingen we motorrend tussen de eilanden door. Aan het begin van de wacht zat ik buiten in mijn T-shirt, maar uiteindelijk begon het best fris te worden en ging ik toch maar een vest pakken. Uiteindelijk moest ik gaan sturen! Tijdens het sturen heb ik nog een waterval gezien die uit een eiland komt. Dat was best wel fascinerend om te zien. Ondertussen was ik ook al weer aan het nadenken dat dit wel weer één van de laatste tochten is richting een andere bestemming. Dat vind ik best wel jammer. De tijd vliegt echt voorbij!

Quinten