Referentie naar “Avatar – The Last Airbender”

02-04-2018 | 2017 - 2018

Yoghurt…honing…meel en chorizo.

Het voedsel leefde vredig samen in de supermarkt, máár alles veranderde toen de yoghurt werd opgehaald door Sam, Dirk en Robin… Dit gebeurde in het grondgebied van meel. Meel ging gelijk in de verdediging en plaatste alles vol met meelzakken. Maar yoghurt duwde de winkelwagen om waardoor het overstroomde. Gelukkig stond honing op om alles terug te laten stromen naar de winkelkar. De aanval was afgeslagen maar yoghurt was al bezig om nieuwe plannen te bedenken om de wereld over te nemen. De volgende aanval noemde yoghurt: de ‘stores’. De stores zou iedereen versteld laten staan. Al snel werd de aanval ingezet en alle volkeren vluchtten naar ‘De Thalassa’. Chorizo woonde boven in de grootmast en was een kleine gemeenschap. Binnen de gemeenschap was er een product die de wereld zou redden: het ontbijt van vanmorgen. Het ontbijt van vanmorgen bezat alle elementen dus kon zowel chorizo, honing, meel en yoghurt besturen. Het was het enige wat de wereld uit de ondergang kon slepen. Maar net voordat de wereld gered werd door het ontbijt van vanmorgen werd het opgegeten en nam yoghurt de wereld over.

Nanne