Storm komt eraan

28-02-2018 | 2017 - 2018

Vandaag had ik de laatste wacht voordat de storm zou gaan aanbreken! Aan de ene kant had ik er best wel zin in, maar aan de andere kant vond ik het ook spannend. Ik was erg benieuwd hoe het zou zijn tijdens de storm met wacht en met school. Nu hopen dat ik gewoon wacht kan gaan lopen over twee dagen met de storm, want dat lijkt me echt hartstikke gaaf. Het begint wel al een stuk kouder te worden, dat is vooral nu al tijdens de wachten te werken met de wind. Als het gaat stormen wordt het dan alweer een stuk frisser. Eerst moet ik nog twee dagen wachten voordat ik weer wacht heb, want school moet ook natuurlijk gedaan worden. Dat vind ik niet heel erg. In mijn schooldagen begint de storm dus dan valt het allemaal nog redelijk mee. Dan kan ik nog rustig aan mijn schoolwerk, maar na die twee dagen wordt het allemaal wel wat ruiger en wordt het ook een stuk lastiger aan je schoolwerk te zitten. Dan moet je echt gaan uitkijken dat je niet in één keer aan de andere kant van de salon ligt!

Quinten