The hot guy in Havana

18-02-2018 | 2017 - 2018

Het was de dag voor Valentijnsdag en de eerste dag van onze eigen reis dat we in Havana zaten in een restaurant en er plotseling een oogverblindend verschijnsel binnen kwam lopen. Minke W, ik en Caya hadden al snel ons oordeel geveild: wat een gorgeous. Nadat hij van tafel was veranderd omdat hij waarschijnlijk door had dat we de hele tijd naar hem keken, was hij daarna plots verdwenen. De volgende dag zagen we hem echter lopen, niet te missen met zijn perfecte haar, mooie gezicht en sexy kledingstijl. Het ging even te snel om te bedenken wat onze volgende actie zou zijn maar gelukkig kregen we in Trinidad onze derde kans. Caya liet hem deze keer niet gaan en stoof op hem af, ze tikte hem op de schouder en zei; Hey, I saw you in Havana and just wanted to say that I think you’re really hot. Waarop de perfecte guy met een British accent antwoordde; ah thanks. Caya zei vervolgens; and I love your British accent by the way. Vervolgens rende ze weer weg terwijl ze met haar handen een hartje vormde. Voor deze jongen zou ik naar huis gestuurd worden wel riskeren ;).

Kiki