Het bankje

16-02-2018 | 2017 - 2018

Nadat we ‘s middags twee taarten (een merenguetaart en een bonbontaart) hadden gekocht bij de bakker en hadden opgegeten op een bankje in Habana, kwam er een vrouw langs die ons aanbood om ons haar in te vlechten. Eerst wisten we niet zo goed of we dat wel wilden maar uiteindelijk gingen Fien B en Annick er toch voor. De vrouw nam haar plaats op het bankje en een voor een kwamen wij voor haar op de grond zitten. Nadat hun haar ingevlochten was besloot Robin om haar haar ook in te laten vlechten en snel daarna volgden ook Rena en ik. Uiteindelijk konden we zelfs Florian en Stijn overhalen om ook hun haar in te laten vlechten. Na wat overleg onderling besloten ze om het toch gewoon te doen. Na ongeveer 45 minuten was iedereen klaar en moest er natuurlijk een groepsfoto gemaakt worden samen met de vrouw die ons haar had ingevlochten. Het zag er zo leuk uit dat iedereen de vlechtjes er binnen vier dagen weer uit had gehaald;).

Iris