First day aboard

28-01-2018 | 2017 - 2018

Direct de eerst dag aan boord gingen we over de lijn doen. Bij over de lijn worden er vragen gesteld en als het antwoord ja is dan stap je over de lijn en als het antwoord nee is of je wilt geen antwoord geven dan blijf je staan. Wij deden dit met in het water stappen of blijven staan. Het werd geleid door Jelle en zijn moeder met vragen van het SaS-hoofdkantoor. Het was best mooi om te zien hoe eerlijk iedereen was, en het was soms ook best wel confronterend. Je kwam ook dingen te weten van de anderen waar je normaal nooit achter zou zijn gekomen. Aan het einde gingen we een uurtje zwemmen in het water wat heel leuk was. En toen vertrokken we in de Zodiac. We zaten met zijn 36 in één rubberboot dus dat was best krap (maar wel gezellig). We kwamen toen het Panamese leger tegen en die vonden dat blijkbaar minder leuk.

Stijn