Eten in Panama

22-01-2018 | 2017 - 2018

Panama is een erg mooi land met veel cultuur. Toch zijn er steden die erg westers zijn, maar nog steeds halen ze het niet bij Martinique of Curaçao. Er was toch een onderneming die er wel erg vaak was. In bijna elke dorp, stad en daar tussenin. In Panama City waren er wel zes in één straat! Over welke winkel heb ik het? De McDonalds! Het was niet normaal hoeveel er daarvan waren. We reden uit Panama City en we zagen er op elke hoek wel één. Hoewel ze niet veel winkels hebben zoals H&M of Primark, zijn er buitengewoon veel McDonaldsvestigingen hier. De meeste toeristen die we zagen (er waren er niet veel) waren Amerikanen. Daar kan het ook aan liggen. Dus pas op Amerika, voordat je het weet, heeft dit kleine landje meer McDonalds dan jullie!

Minke W