The Boiling Lake

22-12-2017 | 2017 - 2018

“Goedemorgen iedereen!”

Het is vijf uur `s ochtends en iedereen is klaar om aan land te gaan op Dominica. We werden heel attent wakker gemaakt door onze enige echte kapitein Sam. Hij heeft heel mooi gezongen voor ons wat iedereen wel waardeerde. Langzamerhand werd iedereen wakker en pakte zijn/haar broodje voor de lunch, want het belooft een lange dag te worden! Vervolgens pakte iedereen ook zijn spullen die waren ingepakt de dag van tevoren om de aankomende dagen door te komen bij de Rastafari en het Boiling Lake! Ondertussen is het zes uur en was het tijd om te gaan vertrekken naar het vaste land na 16 dagen op zee te zijn geweest. Eerst gingen de tassen aan land en daarna mochten de leerlingen komen. Toen we waren aangekomen, wachtten we op de busjes die ons naar de route van het Boiling Lake zouden brengen. Toen ze er waren brachten ze ons naar de Boiling Lake, aan de zuidkant van het eiland. We gingen eindelijk de route doen die ongeveer vier uur zou duren. De route was erg zwaar en glad door de regenbuien die over het eiland trokken. Eenmaal aangekomen bij het eind kreeg iedereen wat te eten zodat we genoeg energie zouden hebben voor de weg terug! De weg terug was nog regenachtiger en dus ook gevaarlijker, maar gelukkig kwam iedereen er heel vanaf. Iedereen mocht aan het eind lekker zwemmen. Alleen ik was beetje dom, want ik was mijn camera vergeten uit mijn broekzak te halen door de vermoeidheid, dus die is helaas overleden…

Quinten