Koelkast, hoe?

10-12-2017 | 2017 - 2018

Vandaag hadden we net zoals elke zondag grote schoonmaak. Dit begon zoals gewoonlijk om 15:00 uur. Samen met Miriam, Mariana en Fien D kregen we de taak om de koelkast te doen. Dat houdt in: de hele koelkast leeghalen, schoonmaken, alles weer terug in de koelkast zetten, overzichtelijk indelen en alles zeevast zetten terwijl het schip alle kanten op beweegt. Ik zal je vertellen, het is ontzettend frustrerend als je net alles hebt ingedeeld en dat blijkt dat het laatste kratje net niet past waardoor je alles weer opnieuw moet indelen. Uiteindelijk was het gelukt om alles in te delen en zeevast te zetten. Alleen nog laten checken door Jelle en dan waren we eindelijk klaar. De grote schoonmaak ging uiteindelijk best snel waardoor we meer vrije tijd voor onszelf hadden. Rena gaat nu slapen op mijn schouder.

Iris