Voedselhandel

17-03-2017 | 2016 – 2017

We zijn bijna in de Azoren, maar iedereen zijn voedsel begint stilletjes aan op te geraken. De laatste Milka chocoladereep gaat open en de laatste zakken chips worden leeggegeten, maar er zijn altijd wel van die mensen met ‘’te veel’’ eten, die mensen die dus kunnen blijven eten en nooit, maar ook echt nooit dik worden en die dus een gigantische voedselvoorraad hebben ingeslagen. Sommige mensen kopen dan bij die mensen chips en chocolade. De prijs? 7 euro voor een chocoladereep en 7 euro voor een zak chips. Het verbaast dan ook iedereen als er een pak stroopwafels of een pak Oreo’s boven komt, want dit konden we niet meer kopen sinds Tenerife. Die goederen worden dan soms verkocht voor 5 euro, wat iedereen eigenlijk wel normaal vindt. Je hebt nu eenmaal geen supermarkt op de zee waar je zo even snel naar toe kan gaan. Maar iedereen moet gewoon nog eventjes volhouden, want op de Azoren kunnen we gelukkig terug eten kopen aan een normale prijs.

Thibault