Confetti in de lucht

20-02-2017 | 2016 – 2017

Over vandaag kan ik gaan schrijven over de schooldag die ik had, maar dat is niet zo interessant. Vandaag zijn echter ook nog andere leuke dingen gebeurd.

De dag begon met een lied. Amelia was jarig en we hadden haar verrast bij de wacht. Met een groepje hebben we een speciaal verjaardagslied voor haar geschreven, want ja, je wordt niet elke dag 16. Na alle felicitaties liep ik naar beneden om voor Ken, die ook jarig was, te zingen. Twee jarigen op een dag, dubbel feest en… dubbele traktaties!

Als vier-uurtje werd voor de jarigen een heerlijke worteltjestaart gemaakt, zonder wortel. In plaats daarvan werd kokos toegevoegd. Eerlijk gezegd denk ik dat ik hem op deze manier zelfs lekkerder vind! Na die kokostaart blijk je dus veel eiwitten over te hebben en wat kan je daarvan maken? Precies! overheerlijke merengue! Dus na het avondeten hadden we ook nog eens een toetje!

Na alle festiviteiten op het schip vierde de lucht ook nog eens feest, hij kleurde helemaal roze, paars, blauw en oranje, net confetti. Het was prachtig!

Waar was dat feestje vandaag? Hier was het feestje!

ISA