Koken op lekkere golven

30-01-2017 | 2016 – 2017

En ja hoor het is weer zover. Ik had weer keukendienst. Normaal gesproken is dat super leuk… totdat je zeeziek bent.

Ik begon in de ochtend vrolijk aan mijn keukendienst. Net na het slapen had ik totaal geen last van zeeziekte. Al snel merkte ik dat dit niet helemaal goed ging. Dus kon ik een pauze nemen en ben ik buiten gaan zitten. Ik zat nog niet zo lang buiten toen Meike ook naar buiten kwam. We hebben samen een beetje op het dek gelegen. We wilde wel helpen met de keukendienst dus hebben half liggend, half zittend, op het dek de groentes gesneden.

In de middag was mijn zeeziekte over en heb ik kunnen genieten van de heerlijke pasta, al zeg ik het zelf. Het was een mosterd pasta met broccoli en wat andere groenten.

Nadat ik de pasta opgegeten heb kon ik lekker aan de afwas beginnen. Ik had nergens meer last van en Meike ook niet. Dus zijn we gaan afwassen met lekkere liedjes van chef’special. Het was aan het einde van de dag toch nog een hele leuke keukendienst.

Mark