Echte pijn…

25-01-2017 | 2016 – 2017

WAARSCHUWING! Volgende blog niet voor de gevoelige lezer! Niet geschikt voor paranoïde, bezorgde en conservatieve ouder(s). Kan sporen bevatten van scherpe-, puntige- en kromme objecten, angstaanvallen, stress, opwinding, bitter-, umami-, zoet-, zuur- en af en toe zout zweet, perfectionisme & sadisme.
sa•dis•me (het ~;-distisch;-dist) 0.1 het genoegen beleven aan en bevrediging vinden in het pijnigen en kwellen van anderen  masochisme.

25 januari 2017, locatie: hoofd woonkamertafel (voor de toiletten, stuurboord) rond 21:00. Nikki ligt al spartelend klaar op een sadistische schoot zodra er een vlijmscherpe met-aansteker-gesteriliseerde naald op haar linker oorlel af komt. De spanning is hoog en de naald wordt er met een forse duw doorheen gehaald, recht door naar de sappige grapefruit die al ongeduldig stond te wachten.
‘Dat deed niet zo’n pijn.’ Ja, tja, dat is wat ze dacht ja, het ergste moest nog komen.
Amelia’s zilveren, venijnige half ringvormige oorbel werd er doorheen gedouwd. Het ringetje protesteerde fors waarna, na lang twijfelen de sadist besloot van wapen te veranderen. Deze keer werd het een rechte, al dan niet sneller bacterie-aanhechtende plastic oorbel waarmee ze het probeerde. Krkk, krr deed de nep-diamant oorbel. Dat lukte in no-time.
Vervolgens kwam de volgende patiënt onder het felle licht van de woonkamerlamp op een tafel waar een sadist heerste en alweer klaarstond met een verhitte, vlijmscherpe naald. De zweetdruppels liepen Marit van het voorhoofd en ze slikte.

Kika Perben