Thuiskomen in Bocas

20-01-2017 | 2016 – 2017

20 januari was de laatste dag van onze eigen reis. We zijn die ochtend wakker geworden in onze hangmatjes, op het strand, met aapjes in de bomen boven ons. We hadden best haast aangezien een bootje ons zou komen ophalen om acht uur. We hebben die dag in twee bootjes en drie verschillende busjes gezeten om in Bocas, tevens onze eindbestemming, aan te komen. Er waren toen al een stuk of drie groepjes in Bocas dus het voelde bijna als thuiskomen. We zijn naar een ranzig hotelletje gegaan en hebben daar in een pan brownie gemaakt voor Jehanne want die was jarig. We hebben onze spullen gedropt en zijn toen op zoek gegaan naar een leuk tentje zodat we Jehanne’s verjaardag leuk konden afsluiten. We hebben heerlijk gegeten en daarna hebben we alle andere groepjes opgezocht en hebben we zo onze laatste avond eigen reis leuk afgesloten.

Iris