De meest fantastische dag van mijn eigen reis

18-01-2017 | 2016 – 2017

De activiteit gepland voor vandaag: paardrijden! Na veel wikken en wegen hebben we het toch gedaan, met ons gespaarde budget geld en een beetje van ons eigen geld kwamen we er wel. Ik kan nu al vertellen dat dat het meer dan waard was.
De jeep bracht ons naar de paardenranch, met wilde haren van de wind en vol spanning zaten we te wachten. Aangekomen op de ranch begon onze super aardige gids te vertellen over wat er eigenlijk allemaal mis was met de paarden. De een hoorde niet in de groep, de andere schopte iedereen, die van mij steigerde af en toe en had de snelheid snel of sneller. Zo had elk paard wel wat, met hier een daar toch een beetje angst stegen we op.
We begonnen de berg te beklimmen en iedereen had het al helemaal naar zijn zin. Het leukste moest echter nog komen, na een tijdje mochten we de berg op sprinten. Van versnelling snel ging ik naar sneller en voelde je de kracht van de benen je afzetten tegen de berg. De gids stuurde ons elke keer terug: ‘do it again, do it again’. En zo renden we alle bergen daar op en neer. De activiteit was echt fantastisch, om nog niet te spreken van het uitzicht.
We dachten dat we al het leuke van de dag er al op hadden zitten, maar na 2 uur liften kwam er nog meer geluk ons tegemoet. De vriendelijkste man ooit nam ons mee en na duidelijk te adviseren niet naar David ‘the hell on earth’ te gaan, zeker niet omdat we daar nog geen slaapplaats hadden, heeft hij ons afgezet bij een hotel. Dat konden we natuurlijk niet betalen dus mochten we gratis in zijn huis slapen, maar niet voordat hij boodschappen voor ons had gedaan. Zijn huis stond op een groot landgoed en was een prachtig houten huis met 3 duitse herders.
Met z’n allen sloten we de dag af met super lekkere pasta, bereid door ons met het recept van onze Italiaanse gastheer. Onze dag kon niet meer stuk!

Gwen