Zouden er genoeg kokosnoten op het eiland zijn?

11-01-2017 | 2016 – 2017

Dag 2 survival

De hele dag door is iedereen in de weer met de kokos en kokosnoten op het eiland. Het is alweer de 2e dag op het eiland en alle kids vragen zich af wat we vandaag gaan eten? Voornamelijk hebben we rijst bonen en brood gegeten. Dat was niet genoeg voor iedereen dus ging iedereen opzoek naar kokos.
De dag bestond namelijk uit voedsel zoeken en proberen te koken. Lekker zwemmen en snorkelen. Waardoor je super mooie zee sterren kon zien. Ook mochten we mee met het gezin dat op het eiland woont. Een deel van de groep ging met de bijboot naar een ander eilandje om te proberen vissen te vangen, waar helaas te veel stroming voor was. En een ander deel van de groep ging mee leren armbandjes maken. Super lieve en gastvrije mensen leven hier.
Toen iedereen eenmaal terug kwam en weer lekker gezwommen had begon de zoektocht weer. Iedereen had weer lekkerdere trek en wilde het toch wel zelf proberen. Zelf een kokos noot openhakken met een machete gebeurt ook niet elke dag. Kokos werd in overvloed opgegeten en de kokosnoot zelf werd dan zo mooi mogelijk open gehakt zodat je dat als bakje kon gebruiken.
Waren er genoeg kokosnoten op het eiland ?
Ja zeker, bijna iedereen heeft bakjes mee genomen en heerlijke kokos kunnen eten.

Denise