Jaarwisseling

01-01-2017 | 2016 – 2017

En dan is het 0.00 uur 2017. Iedereen telt af, we liggen voor anker en hebben een prachtig uitzicht over Oranjestad waar spontaan voor miljoenen dollars vuurwerk de lucht in gaat.
Iedereen is door het dolle en vliegt elkaar om de hals voor de beste wensen totdat Thore het genoeg vindt en met kleren en al een snoekduik neemt in die heerlijke Caraïbische zee. Je ziet sommigen kijken en denken “kan dat wel?” maar 2 minuten later ligt iedereen te joelen en te spartelen in de zee. Van alle kanten wordt er met kleren en al de zee ingesprongen.
Wat volgt is een verkleedpartij, muziek, veel dansen, oliebollen en pret tot… geen idee eigenlijk want zoals het op deze reis betaamt heeft niemand een idee wat voor dag het is of hoe laat het is. We brunchen rond 12.00 uur en daarna volgt de grote schoonmaak en de hutwissel. Op naar nieuwe avonturen. De San Blas-eilanden staan al weer op de rol. Ik kijk er enorm naar uit.

Jeroen (projectleider)