Van Curaçao naar Aruba

27-12-2016 | 2016 – 2017

Hoi iedereen,

Lekker opstaan om 7:40 en dan naar het ontbijt gaan. De normale dagroutine, totdat je naar buiten gaat en dan merk je op dat we op zee zijn, en dat er land in zicht is. Terwijl je de avond ervoor gewoon ging slapen terwijl we voor anker lagen.
Aruba was dus in zicht, na 70 mijl varen, helemaal niet zo ver en minder dan 12 uur varen. Eenmaal we aangekomen in Aruba gingen we inklaren, kwam de douane langs en werd er water gepompt. We mochten ook douchen!!! Jammer genoeg is de douchestop nog niet gedaan, maar iedereen begon een beetje te stinken… dus ja…. We zijn dan naar de ankerplaats gevaren en begonnen toen aan de grote schoonmaak. We waren na 3 uur klaar met het schip schoon te maken en dat is best wel snel. Na al dit was het avondeten en moesten we gaan slapen om 21uur. Want iedereen was een beetje heel moe dus die slaap moest ingehaald worden. Dit was het zo een beetje denk ik.

Thibault