Vrije tijd

20-12-2016 | 2016 – 2017

Mijn blogje moest ik eigenlijk schrijven op de 20ste alleen was ik toen ziek en gebeurde er niet erg veel bijzonders op die dag. We waren namelijk die dag ervoor vertrokken van Dominica en waren op weg naar Curaçao. Daarom wil ik jullie in dit blogje wat vertellen hoe wij sassers onze vrije tijd benutten. De vrije tijd begint meestal met dat de meisjes zich van te voren gaan opmaken en optutten wat normaal op de boot niet echt gebeurt. De jongens trekken hun beste outfit aan en zo gaan wij dan op stap. Van te voren maken wij altijd een soort planning met wat wij willen doen en wat wij moeten kopen. Vaak komt er niks van terecht en slenteren wij van terrasje naar terrasje.
Het is hier gelukkig wel zo dat je voor een mooie prijs kan eten. Thibault bijvoorbeeld, een Belgische jongen, koopt altijd voor een paar kilo snoep in terwijl wij liever op een terrasje zitten te bellen.
De tijd die we vrij hebben verschilt altijd wel. De ene keer hebben we een hele dag en de andere keer maar een paar uur. Uiteindelijk is het altijd nog een heel gedoe om op tijd op het schip te komen want niemand wil weglopen van de wifi, als je überhaupt wifi hebt, anders gaat je beltegoed snel op haha.

Maurits