Brandalarm en kunst

20-10-2016 | 2016 – 2017

Na een goede nachtrust werden we vroeg gewekt voor het ontbijt. Het was een kort maar krachtig ontbijt en na het ontbijt werd ons nog een aantal dingen uitgelegd die belangrijk waren voor de dag en voor het vertrek. Na de uitleg ging ik even naar de wc en toen ging ineens een brandalarm voor een oefening. We waren heel snel buiten, dus de drill was geslaagd.

Na het ontbijt gingen we onze planners maken voor ons schoolwerk en ook nog een beetje schoolwerk doen. Voor de lunch werden er tosti’s geserveerd en daarna gingen we zeilen beschilderen voor een goed doel met kunstenaars die de hele wereld over reizen om kinderen te helpen. Het was heel leuk en we mochten met heel veel verschillende kleuren verf een kunstwerk maken van de grote zeilen. Ook studeerden we een liedje in om samen met kinderen in andere landen te gaan zingen. Om 4 uur kregen we onze telefoons terug en gingen we Amsterdam in. We zijn met ons groepje een wandeling gaan maken door het centrum en we zijn naar de kermis geweest. Toen we rond 22:00 uur terug kwamen moesten we een brief schrijven (aan onszelf) om later weer terug te lezen om te kijken of we onze doelen hebben behaald. Rond 12 uur ging ik slapen met een zenuwachtig gevoel voor het vertrek.

Balthasar