Saai

24-03-2016 | 2015 - 2016

Hoe maak ik dit interessant? Ik moet een blogje schrijven over iets, maar het is zo’n saaie dag dat Júlia aan de overkant van de tafel in slaap is gevallen. Er hangt een enorme ham boven haar hoofd. Wat nou als die zou vallen? Haha.

De planning was dat we deze ochtend weg zouden varen en zouden beginnen aan de laatste etappe van onze reis, maar de AIS (Automatic Identification System) mist een onderdeeltje ofzo, dus we wachten eerst totdat die gerepareerd is, en dat duurt nu eigenlijk al de hele dag. In de supermarkt hier heb je tostadas, droge koekjes die enorm goedkoop zijn. Volgens mij zijn er op dit moment meer dan duizend van die tostadas aan boord. Niet dat ik er moeite mee heb, ze zijn best lekker en iedereen deelt ze uit.

We hebben vandaag trouwens ook een foto bij de kadetekening gemaakt, superleuk! Even een update: Júlia is wakker, ze kijkt met open mond naar een drumstick. Nu kijkt ze alsof ze al een tijdje dood is. Moet ik me zorgen maken? Nah, ze redt zich wel.

Ik moet eigenlijk Duits leren vandaag, maar ik ben gisteren iets te laat gaan slapen waardoor ik me niet kan concentreren. Ik luister al een tijdje naar muziek dus ik hoor niet wat er om me heen gebeurt. Volgens mij is het best rumoerig, want Pascal heeft een stoplicht geknutseld. Dit stoplicht heeft hij op rood gezet, omdat we blijkbaar stiller moeten zijn. Volgens mij hadden we dat op de basisschool ook, iedereen had toen een blokje met een stoplicht erop. Als die op rood stond, wilde je dat niemand iets tegen je zei.

Ah, Júlia knipperde net met haar ogen, volgens mij leeft ze weer. Ik hoop dat ik iets SaS-blogwaardig heb geschreven. Zo niet, pech voor jullie, want ik kan op dit moment echt niks beters verzinnen. Later, ik zie jullie allemaal weer in IJmuiden.

BEN