Het paradijs

23-12-2015 | 2015 - 2016

Ergens op deze planeet is het paradijs, ik heb het namelijk gezien. Het was een zomerse dag in december toen ik het ontdekte. Ik liep samen met een groep langs een rivier, telkens klauterend over rotsen. We kwamen hoger en hoger en om ons heen werd het groener en groener. Op een bepaald punt konden we om het hoekje kijken en wat we toen zagen, was adembenemend. We kwamen dichterbij en voelde de spetters die op ons gezicht landen: zo verfrissend. Toen we zo dichtbij waren als maar kon, zag je, als je omhoog keek, een grote stroom water langs de rots naar beneden glijden. Na de val hoorde je het kletteren toen het landde op het meertje. We besloten te gaan zwemmen in dit paradijs. We werden meegenomen door de stroming tot we weer terug bij huis waren en het tijd was om het paradijs te verlaten.

MIRTHE

P.S. Het paradijs staat ook wel bekend als Victoria Falls, op Dominica.