En de wacht dan???

06-12-2015 | 2015 - 2016

Zaterdag is het altijd filmavond. Het is dan erg gezellig in de salon. Bijna iedereen is er en er worden zelfgemaakte pepernoten uitgedeeld. Maar wie bestuurt het schip dan?Wie zorgen ervoor dat we tijdens de film niet tegen een ander schip varen? Dat is de wacht van 9 tot 1 uur. En laat ik daar nu toevallig in zitten. We kunnen door het raampje van de salon dan het licht van de televisie zien en we horen soms gelach van beneden komen. Gelukkig worden er nog wel pepernoten naar ons gebracht.

Mogen wij dan helemaal geen film kijken? Gelukkig wel! Op zondagavond zitten we dan met ongeveer vier personen in de salon omdat we dan toch nog de film mogen kijken. Alleen moet onze arme docent Pascal dan ook meekijken, omdat zijn laptop de enige is met de goede HDMI-ingang. Er kijken ook altijd een paar anderen mee die de film gemist hebben of hem gewoon nog een keertje willen kijken. We zijn dan wel met minder mensen, maar we maken het toch gezellig!

ELLEMIJN