Sinterklaasstress

04-12-2015 | 2015 - 2016

De laatste dag voordat het Sinterklaas is… De hele dag loopt iedereen al te stressen. Als je de salon binnenkomt zijn er altijd minstens vier mensen die aan het knutselen zijn en ook nog een paar die aan het dichten zijn. Wel een surprise, geen surprise, lang gedicht of toch eentje die wat meer bescheiden is? De hele dag hoor je de vragen: “Weet jij wie mij heeft?”, “Wie heb jij?” en “Ooooh, weet je dan ook wat ik krijg?” Iedereen wordt gek van nieuwsgierigheid!

Ook hebben we onze schoen gezet. Iedereen zong enorm hard en ook had bijna iedereen een tekening gemaakt of een brief geschreven. De volgende dag kwam ik vol hoop en spanning de salon in. Maar waar waren onze schoenen? Die lagen allemaal in de veilingbak… Misschien moeten we dat vanavond nog maar een keer proberen, want ik denk dat de goedheiligman ons niet heeft gehoord. Misschien vindt hij ons gewoon niet aardig, maar dat hoop ik toch niet…Hopelijk gunt hij ons met pakjesavond wel gewoon een bezoekje.

CLAIRE