Wissel

29-11-2015 | 2015 - 2016

Om zes uur zouden Joost en Jet op het vliegtuig stappen terug naar Nederland…

Zo, wat vond ik het jammer dat Joost en Jet weggingen. Gelukkig was er wel een afscheidsfeestje. ’s Ochtends om vier uur was het feestje gepland. Een paar kinderen hadden een taart voor hen gemaakt en er waren pepernoten én er was muziek. Ondertussen waren de nieuwe stuurmannen er ook: Bouke en Wessel.

Jet had Beau, Claire, Kirsten, Neeltje, Maart, Mirthe, Linda, Joost, Folkert en mij in de wacht. Joost had Benjamin, Thijs, Laura, Dieneke, Ellemijn, Jullie, Bart, Romy, Maartje, Tess, Friso en Jan in de wacht. De wacht van Jet is overgenomen door Bouke en de wacht van Joost is overgenomen door Wessel. Met hen zijn wij doorgevaren naar het eiland Sao Antao en ze zullen blijven totdat we aankomen in IJmuiden.

AREND