Weer thuis

18-04-2015 | 2014 - 2015

Op zaterdag 18 april 2015 kwamen de leerlingen van schooljaar 2014-2015 aan in IJmuiden en gingen ze allemaal weer met hun ouder(s) mee naar huis. Van een schip met 44 opvarenden naar een huis met hun gezinsleden. Van ’s nachts wacht lopen naar op tijd naar bed. Van zelf studeren in hun eigen tempo naar in de klas zitten en luisteren naar de docenten. Het is dus even wennen.

Maar het is natuurlijk ook fijn! Niet meer je kopje hoeven vasthouden omdat het anders van tafel glijdt. Niet meer je kamer delen met drie anderen. Niet meer eens in de drie dagen douchen. En thuis zijn met je eigen gezin, en leuke dingen doen met je vrienden en vriendinnen.

Wil je meer weten over School at Sea? Je kan altijd bellen of mailen met het kantoor, of een keer naar een informatieavond komen.