Scheepsovername – keukenteam

13-12-2014 | 2014 - 2015

Toen we hoorden dat we allebei kok waren geworden, waren we heel blij en zijn we meteen begonnen met het maken van een planning. Die zag er zo uit:

Dag 1: gebakken aardappeltjes, erwtjes & wortels en worstjes en als 4-uurtje griesmeelpap met kersen. Ons gerecht werd een beetje verdraaid tot een aardappelovenschotel, ook niet verkeerd. De griesmeelpap lukte nadat het mislukte (met een beetje hulp van Maurice).

Dag 2: Gnocchi met bolognesesaus en als 4-uurtje gezonde spiesjes. Dat liep helemaal volgens plan en was erg lekker.

Dag 3: We kwamen met de lunch aan in Isles des Saints en in de avond besloten we te barbecue├źn (in combinatie met een feestje omdat we de Atlantische Oceaan hadden overgestoken) dus werd de lunch gewoon brood. Die dag mochten we meteen de stad in dus verviel het 4-uurtje. Terug op de boot hoorden we dat de scheepsovername over was zodra het anker de bodem raakte. Dit betekende dat onze taak volbracht was en de keukendienst het overnam. Wij hebben deze 3 dagen steeds een hulpje gehad van iedere wacht en willen onze “vaste” hulpjes Christiaan en Nikki bedanken voor hun hulp en gezelligheid. Wij hebben heel veel plezier gehad en veel geleerd.

Groetjes,
Bibi en Linthe