Sailmail

23-11-2014 | 2014 - 2015

Elke week mogen wij een kort bericht van ongeveer 500 woorden schrijven naar familie of vrienden: sailmail. Wat was het fijn om eindelijk een berichtje naar huis te sturen en onze familie te laten weten wat wij dagelijks meemaken! Hier is het leven zó anders, want het ene moment zit je thuis op de bank en een paar dagen later zit je op een harde plank tijdens je wacht. Er kwamen veel emoties naar boven bij het schrijven van je persoonlijke sailmail. Sommigen zag je lachen, sommigen zag je huilen. Ondanks dat we onze families moeten missen kunnen we elkaar steunen en zijn we nu een grote gezellig familie die alleen maar gezelliger kan worden! Het is nog wel even wennen aan de kleine ruimtes en beperkte douches. Nu maar hopen dat de sailmails goed aankomen en dat we snel iets horen van het thuisfront!

Dikke kus,
Rosanne & Viënna