Sporten aan boord

13-11-2014 | 2014 - 2015

Dit jaar zijn we aan boord volop bezig met sport. De eerste week maakten we hier al snel kennis mee, we sportten toen elke dag! Nu proberen we dat bij te houden. Op zee lukt dat niet altijd, maar aan land wel. Thijs (docent) en Bouke (stuurman) geven ons deze sportlessen. We doen dan verschillende dingen, zo hebben we slimtrainers waarmee we bijvoorbeeld pull ups doen. Ook doen we andere spieroefeningen zoals opdrukken. Meestal ga je dan met je wacht sporten en bedenk je samen vier oefeningen die je gaat doen in een bepaalde tijd. In Brest hebben we ook meerdere malen gesport. Je kon kiezen of je een zware training wilde of een yoga les. Ik koos voor yoga en ik vond het echt heel fijn. Het sporten is echt heel erg leuk alleen soms best lastig als de boot heen en weer gaat, daarom sporten we ook veel aan land. Ik vind het super fijn dat we zoveel bezig zijn met sport!

Bibi