Aanmonsteren

18-10-2014 | 2014 - 2015

Op zaterdag 18 oktober monsterden alle leerlingen aan, bijgestaan door hun gezin. Nadat ze alle tassen op de kade op de hoop hadden gezet kon het rondje over het schip beginnen. Op het voordek werden bij docent Mirjam de kerst en verjaardagscadeautjes ingeleverd. Op het middendek werd een foto gemaakt van de leerling (voor de’ before’ en ‘after’ picture) en een van de leerling met zijn gezin. Op het achterdek werden de sponsorvlaggen ingeleverd bij docent Thijs, welke natuurlijk direct door de crewleden gehesen werden. Tot slot moesten alle leerlingen in de stuurhut hun paspoort, zakgeld en natuurlijk hun mobieltjes inleveren. Om 1700 uur, na de laatste knuffels en kussen gingen alle ouders, broertjes en zusjes naar huis, en de leerlingen verzamelden zich op het middendek voor een briefing door Mieke, de projectleider en Martin, de kapitein.

En toen kon het avontuur dan echt beginnen…