School at Sea-fonds

School at Sea-fonds

Soms heb je er álles aan gedaan, maar lukt het je net niet om jouw School at Sea-budget bij elkaar te krijgen. Dan kun je een beroep doen op een aanvullende beurs van het School at Sea-fonds om alsnog je droom waar te maken

Het laatste zetje

Het School at Sea-fonds (kortweg: SaS-fonds) is in het leven geroepen samen met vrienden, partners en sponsors van School at Sea, zoals de Stichting Educatie en Cultuur (SEC) en AkzoNobel, om het unieke ontwikkelingsprogramma van School at Sea bereikbaar te houden voor zoveel mogelijk kandidaten.

Als je een beroep wilt doen op het SaS-fonds zal het team van School at Sea je aanvraag zorgvuldig en discreet beoordelen. De beslissing of je wel of niet in aanmerking komt voor een beurs baseert het team onder andere op je inzet in het Fundraising Traject. Ook raadplegen we je coach en vragen we om inzicht in de financiële situatie van je ouders middels een recente belastingaangifte.

Meer weten over het SaS-fonds en hoe je een aanvullende beurs kunt aanvragen? Het team op kantoorschip Brandaris helpt je graag. Bel met +31 (0)6 827 899 41, of stuur een mailtje naar info@schoolatsea.com.