Bevoorrading

15-10-2024 | 2024 - 2025

Vandaag begonnen we met het vullen van de stores. Een groepje ging een plan maken en alle opslagplekken  kregen een nummer. Toen het eerste deel van de voorraad binnen kwam met een vrachtwagen gingen we de groep splitsen zodat iedereen een taak had. We hadden een groep die ging opschrijven wat waar in zit en de hoeveelheden. We hadden ook een groep die alle voorraad naar de goede plek stuurde, een groep die alles uit de vrachtwagen tilde en een groep die alles rond bracht op het schip. Omdat je elkaar op een gegeven moment ook maar in de weg loopt, ging één groep alvast oefenen met het klimmen in de mast.

Ik stond boven in de salon op te schrijven wat er in de bakken ging, het turven heb ik op een gegeven moment maar opgegeven omdat 114 potten jam turven erg lang duurde en ik beter gewoon kon tellen. Eerst ontstond er best een chaos door slechte communicatie maar we kwamen even weer allemaal bij elkaar en bespraken hoe we het anders gingen doen.

Dat ging best goed en al snel lag het deel van de voorraad dat geleverd was op een plekje en stond het genoteerd. Nu is het wachten op de rest en hopen dat alles morgen past.

Amber D