SaS’ers op een ander schip

05-01-2020 | 2019 - 2020

Na het heerlijk ontbijt kregen we een rondleiding op het schip van de US Coast Guard, dat toevallig voor ons lag. Iedereen vond het een heel erg leuke ervaring. We mochten in de stuurhut (waar ze trouwens airconditioning hadden), de eetzaal en in de keuken. We waren heel erg onder de indruk van al de enorme apparaten die ze daar gebruiken. In de stuurhut hebben ze vier enorm grote schermen waar ze alles op checken, programmeren en sturen. In de keuken hing er een blaadje met daarop het menu, ze hadden heel erg lekkere toetjes, zoals wafels en brownies. Na de superinteressante rondleiding moest iedereen weer aan school.

Aan het einde van de dag, na de heerlijke lasagne, zijn we met de hele groep een ijsje gaan eten. We liepen over de pondjesbrug Willemstad in en zijn dan op een pleintje lekker beginnen smullen. Na het ijsje gingen we stilletjes aan teruglopen totdat we onderweg allemaal dansende mensen zagen. Er was maar één ding mogelijk, MEEDANSEN!! Het was echt leuk en velen van ons gingen lekker dansen.

Eens op het schip begon iedereen z’n slaapplek klaar te maken, sommigen op het middendek, sommigen op het achterdek en na een rustige avond is iedereen lekker gaan slapen.

Chiara