Meidenfilmavond

14-12-2019 | 2019 - 2020

Vandaag was de laatste dag voor de scheepsovername. We moesten nog zo’n 430 mijl tot Dominica, dus nog 30 mijl te gaan en de scheepsovername zou van start gaan. De helft van de groep had nog wachten vandaag en de andere helft had gewoon nog school. Toch was de concentratie wat minder, omdat iedereen heel veel zin heeft in de scheepsovername. We zeilen dan het schip zelfstandig zonder hulp van de bemanning.

De toekomstige kapitein was zich al aan het voorbereiden op van alles zodat de scheepsovername goed zou verlopen. Het was zaterdag, dus dat betekende een filmavond! Helaas was er voor de jongens deze avond geen filmavond. Dit betekende dat we met de meiden de hele salon voor onszelf hadden. We hebben bedacht The Notebook te gaan kijken om er een echte meidenavond van te maken.

De filmavond was erg geslaagd, maar daarna gingen de meesten wel slapen, om uitgerust aan de scheepsovername te beginnen.

Maura